PIESE MASINI UTILAJE SPALATORIE 2

PIESE SI ACCESORII UTILAJE SPALATORIE-CURATATORIE CHIMICA

SENZOR TEMPERATURA CALANDRU


Senzor pentru temperatura cu utilizare in control - monitorizare temperatura functionare calandru pe gaz sau electric. Potrivit pentru o gama larga de masini utilaje, calandre calcat rufe, uscatoare rufe, masini de finisat, etc.



SENZOR INCHIDERE USA MASINA DE SPALAT


Senzor magnetic pentru inchidere usa la masina de spalat.Potrivit si pentru inchidere usa uscator de rufe. Kit complet 2 senzori, mobil si fix.




SENZOR TEMPERATURA PENTRU USCATOR DE RUFE


Senzor pentru temperatura la uscator de rufe Imesa sau alte tipuri de masini de spalat sau uscatore de rufe. Lungime cablu 3 metri, cablu termorezistent, siliconat.




TERMOSTAT SIGURANTA TEMPERATURA


Senzor pentru temperatura de siguranta functionare. Previne supraincalzirea la uscatorul de rufe, mentine parametrii de lucru conform setarilor din program. Monitorizeaza temp. din cuva uscatorului si declanseaza semnalul de avarie si stop.



VALVA GOLIRE MASINA DE SPALAT


Valva pentru evacuare apa masina de spalat rufe Imesa sau Renzacci. Clapeta obturator normal deschis. Adaptabila si pentru alte tipuri de masini de spalat. Tensiune alimentare 120-220V




PLACA DE PUTERE MASINA DE SPALAT IMESA


Modul electronic de putere pentru masina de spalat Imesa LM 9-18-23 kg. Contine si senzor nivel umplere, presostat nivel apa in cuva.




REZISTENTA INCALZIRE APA


Rezistente 800W-3000W pentru incalzire apa la masini de spalat profesionale. Dimensiuni diverse in functie de tipul masinii de spalat. Rezistente pentru masina de spalat Imesa, Renzacci, Ipso, Electrolux, Miele, Sthall, etc.



Mai nouă Mai veche