REALIZARE WEBSITE LA CHEIE

Prezenta on-line devine imperativa pentru succesul afacerii tale. Venim in sprijinul clientilor cu un concept modern si atragator pentru un site in domeniul spalatorie-curatatorie chimica.
Realizam rapid un site web la cheie perfect adaptat pentru  tableta si telefon,peste 90% din cautarile pe internet se fac pe telefon,asadar prezenta ta pe internet este mai sigura acum prin conceptul nostru.
Cea mai buna forma de publicitate este chiar sit-ul tau.Avantajele sunt evidentiate imediat in cresterea volumului de clienti si reducerea cheltuielilor privind reclama. Poti adauga clienti noi in cel mai scurt timp posibil si ii poti informa rapid despre ultimele oferte speciale si reducerile de care pot beneficia. Poti consolida rapid pozitia companiei in piata sau iti poti creste vanzarile pentru anumite produse si servicii doar cu cateva click-uri. 

Situl tau la cheie

Realizam un website modern cu pagini complexe si texte personalizate.Panoul de administrare si control in platforma Wordpress, permite adaugarea de pagini si functionalitati noi in functie de nevoile si cerintele dvs.
Asiguram la cerere integrarea WooCommerce pentru functionarea online a magazinului dvs.
Designul este versatil si poate adecvat si adaptat si pentru alte tipuri de afacere, cel prezentat mai sus este un model exemplu pentru o afacere in domeniul spalatorie-curatatorie-chimica.
Adresam acest concept si model de website atat pentru clientii care detin deja un site dar care nu este compatibil pentru smartphone sau tableta cat si pentru firme noi la inceput de activitate precum cele din programul Start-up Nation 2018-2019

COMANDA ACUM UN SITE WEB  

email: office@servprest-ims.com 
Tel. 0745.545.757 

Mai nouă Mai veche